Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
EKOPLAN-SUSTAVI

EKOPLAN-SUSTAVI

Thermia Diplomat Optimum G3

Thermia Diplomat Optimum G3 je zemlja voda toplinska pumpa koja vam pruža superiornu godišnju efikasnost* zahvaljujući njezinim jedinstvenim tehničkim rješenjima. Omogućava vam da smanjite potrošnju energije za do 80%. Novo razvijeni rashladni krug s efikasnijim kompresorom, novom radnom tvari i zadnjom generacijom izmjenjivača topline znače da G3 radi s maksimalno efiksnosti tokom cijele godine. Optimum tehnologija osigurava da toplinska pumpa uvijek radi u idealnim uvjetima, što nadalje smanjuje ukupnu potrošnju energije.

Naše HGW** tehničko rješenje koristi normalan rad grijanja prostora za istovremenu proizvodnju vruće sanitarne vode. Rezultat je da kad toplinska pumpa grije vaš dom istovremeno grije i spremnik vruće sanitarne vode. Ugrađena TWS tehnologija*** znači da se vruća sanitarna voda proizvodi brže i sa višim temperaturama od tradicionalnih tehnika.

S G3 možete imati jedan sustav koji ispunjava sve vaše potrebe, uključujući grijanje, hlađenje, grijanje bazena i kombiniranje s alternativnim izvorima topline. S opcijskom opremom Thermia Online imate mogućnost kontrole i upravljanja vašom toplinskom pumpom preko računala, tableta ili smartphone-a.

Thermia Diplomat Duo Optimum G3 je dobro rješenje ako imate nisku kotlovnicu ili trebate velike količine vruće vode.

* Godišnja efikasnost je mjera koja opisuje koliko efikasno vaša toplinska pumpa radi tokom cijele godine, uključujući topla i hladna razdoblja kao i kao i kao i proizvodnju vruće sanitarne vode.
** HGW = Tehnologija grijanja u čekanju na patent, razvijeno od Thermije.
*** TWS = Patentirana tehnologija grijanja za proizvodnju PTV, razvijeno od Thermije.

Kontakt

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaš telefonski broj (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša poruka (obavezno)

  Newsletter

  advert