Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
EKOPLAN-SUSTAVI

EKOPLAN-SUSTAVI

Thermia Diplomat Optimum G2

Thermia Diplomat Optimum G2 proizvodi veće količine toplije vode za što troši manje energije od bilo koje toplinske pumpe na tržištu.

Višak topline iz sustava grijanja koristi se za proizvodnju vruće vode s našom novom patentiranom HGW* tehnikom. Tako, ne samo da vaša toplinska pumpa grije vaš dom, ona daje i toplu vodu i u većim količinama.

Diplomat Optimum je rangiran kao broj jedan u kategoriji najviše i najtoplije vode na testiranju toplinskih pumpi provedenom od strane Švedske agencije potrošača. Sad smo otišli nivo dalje – Diplomat Optimum G2 radi sa 10 posto večim godišnjim učinkom*** od njegovih prethodnika. Možete smanjiti troškove grijanja za više od 75 posto.

Spremnik tople vode opremljen je našom TWS** tehnikom što znači da se vruća voda proizvodi brže i viših temperatura od standardnih tehnika.

Toplinska pumpa iskorištava stijenu, površinu zemlje, podzemne vode ili vode u jezeru kao izvor energije za grijanje.

Korištenjem Thermia Online dodatne opreme možete upravljati svojom pumpom putem interneta. U malo vjerojatnom slučaju da nešto treba servisirati bit ćete automatski obaviješteni putem SMS ili e-mail poruke.

* HGW = Tehnika grijanja razvijena od Thermie u čekanju dobivanja patenta.
** TWS = Patentirana tehnika grijanja za spremnike tople vode, razvijena od Thermie.
*** Godišnji učinak je mjera koliko učinkovito toplinska pumpa pruža toplinu ti jekom cijele godine.

Kontakt

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaš telefonski broj (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša poruka (obavezno)

  Newsletter

  advert