Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
EKOPLAN-SUSTAVI

EKOPLAN-SUSTAVI

Thermia Atria

Thermia Atria je učinkovita i pouzdana toplinska pumpa. Visok godišnji učinak, koji je mjera učinkovitosti toplinske pumpe tijekom cijele godine, znači da možete smanjiti potrošnju grijanja za više od 75 posto.

Iz vanjskog zraka energija se može iskoristiti do temperatura od –20°C. Električni grijači pružaju dodatno grijanje kod nižih temperatura od navedene. Ta dodatna toplina dolazi u pet stupnjeva (3, 6, 9, 12 i 15 kW) kako bi dobili ekonomično grijanje.

Toplinska pumpa sastoji se od dvije komponente. Sve ključne komponenete se nalaze unutar kuće. ”Prema-potrebi” upravljanje odmrzavanjem vanjske jedinice minimizira potrošnju energije.

Spremnik tople vode je opremljen našom TWS* tehnikom, što znači da se vruća voda proizvodi brže i na višim temperaturama od tradicionalnih tehnika. Korištenjem Thermia Online dodatne opreme možete upravljati svojom pumpom putem interneta. U malo vjerojatnom slučaju da nešto treba servisirati bit ćete automatski obaviješteni putem SMS ili e-mail poruke.

Thermia Atria Duo
je verzija Thermia Atria. Ono što ih razlikuje je to da Thermia Atria Duo ima zaseban spremnik vruće vode što je čini dobrim izborom ako imate nizak strop ili trebate velike količine vruće vode.

* TWS = Patentirana tehnika grijanja za spremnike tople vode, razvijena od Thermie.

Kontakt

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaš telefonski broj (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša poruka (obavezno)

  Newsletter

  advert