Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
EKOPLAN-SUSTAVI

EKOPLAN-SUSTAVI

Savršena temperatura

Savršena temperatura Vašeg doma tijekom cijele godine

Thermia toplinske pumpe, posebice Thermia Comfort, su uređaji koji pružaju ugodnu atmosferu Vašeg doma tijekom cijele godine. Kada je vani hladno, pumpe proizvode ugodnu toplinu, a kada je vani vruće, omogućavaju i ugodno hlađenje. Sve toplinske pumpe (osim „zračne toplinske pumpe) imaju mogućnost hlađenja kuće takozvanim pasivnim hlađenjem prilikom kojeg je potrošnja vrlo mala. Za pasivno hlađenje nije potrebno ništa više energije nego što to traže dvije žarulje. Ovakva vrsta hlađenja najčešće se pokazala dovoljnom, no moguće je uključiti i hlađenje koristeći kompresor. Možete hladiti Vaš dom na dva načina- pasivnim ili aktivnim hlađenjem.

Pasivno

Pasivno hlađenje je najeftiniji način snižavanja temperature. Prilikom ovakvog hlađenja koristi se hladna tekućina koja već postoji u krugovima kolektora. Hlađenje kuće na ovaj način troši istu kolićinu energije koja je potrebna za rad dvije obične žarulje. Pasivno hlađenje je moguće sa svim Thermia toplinskim pumpama (osim “zračnih” pumpi za koje je potrebna dodatna oprema).

Aktivno

U mnogim slučajevima je pasivno hlađenje dovoljno za hlađenje Vašeg doma, no ako je potrebno dodatno hlađenje, toplinske pumpe će to proizvesti uz pomoć kompresora. Ovaj način hlađenja je puno efikasniji od tradicionalnog hlađenja klima uređajem što je vidljivo u mnogo manjoj potrošnji energije.

Kontakt

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaš telefonski broj (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša poruka (obavezno)

  Newsletter

  advert