Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
EKOPLAN-SUSTAVI

EKOPLAN-SUSTAVI

Stambeni objekti Golf&Country club Zagreb

54 stambena objekta se griju/hlade pomoću toplinskih pumpi Thermia Diplomat 8 i Thermia Diplomat 12. Kao izvor energije toplinske pumpe koriste zemne kolektore. Distribucija grijanja/hlađenja u objektima je riješena stropnim i zidnim registrima. Grijanje i hlađenje objekata pušteno je u pogon u 12 mjesecu 2012-te godine.

Kuća na otoku Prviću kraj Vodica

Kuća na otoku Prviću kraj Vodica grije se i hladi uz pomoć toplinske pumpe Thermia Atec. To je toplinska pumpa zrak/voda. Za pomoć grijanju PTV-a i kombinaciji je sa solarnim kolektorima. Grijanje objekta riješeno je putem podnog grijanja dok je hlađenje riješeno putem ventilokonvektora. Sustav je pušten u pogon 2012-te godine.

Obiteljska kuća kraj Samobora

Obiteljska kuća kraj Samobora grije se uz pomoć toplinske pumpe Thermia Diplomat TWS 8.

Objekt u Svetičkom Hrašću

Krajem 2011-te godine u Svetičkom Hrašću puštena je u pogon toplinska pumpa Thermia Robust 35 sa kolektorskom petljom od 1400m, uz pomoć te toplinske pumpe u objektu će se raditi i grijanje i hlađenje.

Obiteljska kuća u Beletincu

Krajem 2010-te godine puštena je u pogon toplinska pumpa Thermia Diplomat Optimum 10, a izvor energije su geotermalne sonde. Distribucija grijanja u objektu je putem podnog grijanja.

Obiteljska kuća u Kaniži

U mjestu Kaniža kraj grada Ivanca krajem 2009-te godine puštena je u pogon toplinska pumpa Thermia Diplomat 8 sa 300m zemnih kolektora.

Obiteljska kuća u Krašiću

Početkom 2010-te godine puštena je u pogon dizalica topline Thermia Diplomat 16 u kombinaciji s podnim grijanjem u obiteljskoj kući te je na taj način riješeno grijanje u tom objektu.

Dječji vrtić “Lajdica” u Pokupskom

Krajem 2009. godine dovršena je ugradnja toplinske pumpe u dječjem vrtiću u Pokupskom te je na taj način smanjen trošak na grijanje za 70%. Od jeseni 2010. godine mališani uživaju u ekološkom i efikasnom načinu grijanja. Time sami koriste proizvod koji im daje bolju budućnost jer je ekološki ispravan.

Kontakt

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaš telefonski broj (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša poruka (obavezno)

  Newsletter

  advert