Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
EKOPLAN-SUSTAVI

EKOPLAN-SUSTAVI

Proizvodnja vruće vode

Tehnologija Thermie pruža izvanrednu proizvodnju vruće vode

Thermijin odjel za istraživanja i razvoj konstantno radi s ciljem razvoja, poboljšanja i usavršavanja tehnologije toplinskih pumpi. S TWS i HGW postigli smo optimiziranu proizvodnju vruće vode.

TWS tehnologija

Svi Thermia proizvodi imaju ugrađenu TWS tehnologiju. TWS tehnologija rezultira efikasnijim prijenosom topline i efektivnijom raspodjelom temperaturnih slojeva vode u spremniku vruće vode. Rezultat je očigledan. Toplinske pumpe opremljene sa patentiranom TWS tehnologijom među najboljima su na tržištu kad je u pitanju proizvodnja vruće vode. Tom metodom proizvodi se obilje vruće vode brže i sa manjim troškovima.

HGW tehnologija

S HGW, Thermia je razvila nov i jedinstven način grijanja vode. S novom tehnologijom također smo uspjeli u rješavanju nemoguće kombinacije; viši učinak u kombinaciji s nenadmašnim komforom vruće vode. HGW tehnologija nalazi se u našoj novoj Thermia Diplomat Optimum G2. HGW tehnologija daje dodatni 10 posto viši godišnji učinak u kombinaciji s nenadmašnim komforom vruće vode. Ova, prethodno nemoguća, kombinacija utemeljena je u Thermia Diplomat Optimum G2.

Kontakt

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaš telefonski broj (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša poruka (obavezno)

  Newsletter

  advert