Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
EKOPLAN-SUSTAVI

EKOPLAN-SUSTAVI

Iskustvo i kvaliteta

Trajno rješenje

Toplinske pumpe su vrlo robusne, pouzdane i izdržljive. Životni vijek toplinskih pumpi proizvedenih u zadnjih 20 godina teško je procijeniti jer – velika većina još uvijek radi optimalno. Realno je za očekivati da Vaša nova toplinska pumpa pouzdano radi barem tri desetljeća, vjerojatno i duže. Jednom kada ju se pravilno instalira, toplinska pumpa zahtjeva minimum pažnje i vrlo je jednostavna za održavanje.

Toplinske su pumpe također i vrlo jednostavne za korištenje – nakon ugradnje i namještanja postavki, možete i zaboraviti da imate toplinsku pumpu i mirno uživati u blagodatima mikroklime koje vam ona pruža.

Prijatelj okoliša

Dok većina drugih rješenja za grijanje ili hlađenje koristi sagorijevanje fosilnih goriva ili veliku količinu električne energije, koja je nažalost također dobivena većinom iz sagorijevanja fosilnih goriva, toplinske pumpe koriste samo malu količinu električne energije za postizanje velikih učinaka u Vašem prostoru.

Uz znatnu uštedu električne energije, koja katkad prelazi i 75% u poređenju sa klasičnim metodama hlađenja i grijanja, te bez negativne direktne interakcije s okolišem – bez ispuštanja ikakvih štetnih supstanci ili plinova, toplinske pumpe prepoznate su u svijetu kao jedno od rješenja koje najviše doprinosi zaštiti okoliša u segmentu grijanja i hlađenja domova ili poslovnih prostora.

Kontakt

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaš telefonski broj (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša poruka (obavezno)

  Newsletter

  advert