Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
EKOPLAN-SUSTAVI

EKOPLAN-SUSTAVI

EP E serija

Thermia EP E serija sastoji se od dva električna bojlera: 26 kW i 42 kW. Bojleri su kompaktni, pouzdani i efikasni, i uglavnom se koriste za grijanje vodenih sustava ili u različitim industrijskim procesima.

Električni bojleri imaju čiste plohe i jednostavni su za korištenje. Postavite željenu temperaturu između 20 i 95°C i pustite ugrađenom upravljačkom sustavu da se brine o ostalom.

Upravljački sustav ima sedam stupnjeva snage što drži potrošnju energije niskom. Električne priključke je lako spojiti jer su svi priključci smješteni ispod gornjeg poklopca. Postoje također priključci za vanjsko upravljanje signalom (0-10 Vdc).

Električni bojleri standardno su opremljeni praćenjem opterećenja, zaštitom od pregrijanja i automatskim oporavkom u slučaju gubitka napajanja. Mogu lako biti opremljeni vanjskim kompenzatorom, što znači da upravljačka jedinica ima mogućnost upravljanja grijanja.

Kontakt

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaš telefonski broj (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša poruka (obavezno)

  Newsletter

  advert